Oldal kiválasztása

A V – REGULA BT – 2005-ben alakult az Elesta termékek kizárólagos magyarországi kereskedelmi forgalmazására. Az Elesta GMBH segítségével az első években a magyar gépjárműipar, vegyipar és élelmiszeripar, valamint a fent említett iparágak hátterét képező stratégiailag kiemelt cégek fő beszállítójává vált.

A V-Regula az Elesta teljes választékát értékesíti: relék, kiegészítők 

Az ELESTA egy svájci gyártású biztonsági relé.

Kényszervezérléssel ellátott elektromechanikus reléket többnyire a funkcionális biztonság vezérlőrendszereiben használják.

Magas diagnosztikai lefedettség és megbízhatóság előfeltételezi a reléinket a gép- és üzemépítés, a technológiai technológia, az orvosi berendezések, a felvonóvezérlők vagy a vasúti technológiák alkalmazásához.

A reléket a DIN sínre, speciális tartokkal lehet építeni.

Relék

A kényszervezérléssel ellátott reléket többnyire a funkcionális biztonság vezérlőrendszereiben használják, azaz ahol az emberek életét és végét védeni kell. Segítségükkel a biztonsági vezérlők terhelési és felügyeleti áramkörei nagyon egyszerű módon összekapcsolhatók és felügyelhetők. Magas diagnosztikai lefedettség és megbízhatóság előfeltételezi a reléinket a gép- és üzemépítés, a technológiai technológia, az orvosi berendezések, a felvonóvezérlők vagy a vasúti technológiák alkalmazásához.

Modulok

Az optikai kódolórendszerek, akár inkrementális kódolók, akár abszolút kódolók, mostantól a mozgó rendszerek sebességének és helyzetérzékelésének standardjává váltak. A mikromechanika és az érzékelők fejlesztése terén szerzett tapasztalatainkat nagy pontosságú kódolórendszer kifejlesztésére használtuk.