Oldal kiválasztása

V – REGULA BT – was founded in 2005 for the exclusive commercial distribution of Elesta products in Hungary. With the help of the Elesta GMBH in the first years, it has become the main supplier to the Hungarian automotive, chemical and food industries, and to the important companies that form the background of the aforementioned industries.

V-Regula sells a complete range of Elesta: relays, accessories and encoders.

Relek

A kényszervezérléssel ellátott reléket többnyire a funkcionális biztonság vezérlőrendszereiben használják, azaz ahol az emberek életét és végét védeni kell. Segítségükkel a biztonsági vezérlők terhelési és felügyeleti áramkörei nagyon egyszerű módon összekapcsolhatók és felügyelhetők. Magas diagnosztikai lefedettség és megbízhatóság előfeltételezi a reléinket a gép- és üzemépítés, a technológiai technológia, az orvosi berendezések, a felvonóvezérlők vagy a vasúti technológiák alkalmazásához.

Enkoder

Az optikai kódolórendszerek, akár inkrementális kódolók, akár abszolút kódolók, mostantól a mozgó rendszerek sebességének és helyzetérzékelésének standardjává váltak. A mikromechanika és az érzékelők fejlesztése terén szerzett tapasztalatainkat nagy pontosságú kódolórendszer kifejlesztésére használtuk.

The trust us already

Add logo of all existing clients